Astro Rent #SOSNetwerk

Last-minute dienstverlening voor tijdelijke netwerken

Evenementen organizeren is niet gemakkelijk. Er kan al eens iets mis gaan. We bieden bij Astro Rent dan ook een #SOSNetwerk dienst. Met deze dienst is het mogelijk om zeer last-minute - soms een kwestie van uren - beroep te doen op ons voor een tijdelijk netwerk.

Misschien heb je tijdens je meerdaags evenement door dat de mobiele dekking toch niet voldoende is en wil je voor de resterende dagen toch een tijdelijk netwerk dat kan helpen met het verwerken van betalingen, scannen van tickets, helpen bij crew communicatie. Na een overleg kunnen we snel ter plaatse komen en een tijdelijk netwerk uitrollen om deze noden op te vangen.

Enkele voorbeelden:

Voor het ZomerArena evenement in Koksijde, tijdens de eerste dag merkte de organisatie dat het aanwezige mobiele netwerk niet naar verwachting werkte. Astro Rent is dan voor de volgende dag een volledig netwerk gaan installeren zodat er die dag geen problemen waren met het verwerken van betalingen aan de kassa's, food trucks en togen.

broken image

Tijdens het 12 inch lovers festival had 1 van de toeleveranciers een verkeerde aansluiting gemaakt op het stroomnet waardoor een overspanning een satelliet schotel defect raakte, binnen 3u was het festival weer online nadat Astro Rent er een nieuwe satelliet leverde en installeerde.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen dus als je van plan bent om een evenement te organizeren en je wil een betrouwbare oplossing voor je netwerk noden dan denken we graag mee. Contacteer ons gerust voor meer uitleg. Dat kan via verhuur@astrorent.eu of whatsapp +32 456 71 78 25

broken image

Website: https://www.astrorent.eu
Whatsapp: +32 456 71 78 25
Email: verhuur@astrorent.eu