Bar Berlin

Het EK 2024 op de Grote Markt van Sint-Truiden

· Tijdelijk internet,Cashless Payment System,sports event

Bar Berlin: Het kloppend hart van EK-sfeer in Sint-Truiden

Elke wedstrijd veranderde de Grote Markt in een ware voetbaltempel. Maar het ging niet alleen om het voetbal: de beleving stond centraal. Bezoekers genoten niet alleen van de spanning op het veld, maar ook van een vlekkeloze service. Betalen? Dat ging razendsnel en zonder gedoe, dankzij een innovatief cashless betalingssysteem van Entrytickets.

Bezoekers haalden hun cashless kaart op bij een van de vijf kassa's, laadden deze op, en konden vervolgens probleemloos bestellen en afrekenen. Dankzij een eenvoudig systeem waarbij je de kaart tegen het toestel aan de toog hield, werden bestellingen direct verwerkt. Maar achter de schermen was er veel meer aan de hand. Het hele betalingssysteem draaide op een stabiele internetverbinding – een cruciale factor voor het succes van deze evenementen.

broken image

De organisatie van Bar Berlin vertrouwde voor hun internetvoorziening op Astro Rent. Wij werden ingeschakeld om een tijdelijk, maar uiterst betrouwbaar netwerk op te zetten. Dankzij een internetverbinding vanuit het stadhuis van Sint-Truiden konden we een bekabeld netwerk opzetten dat de cruciale delen van het terrein dekte. Via een slim geplande bekabeling vanuit de kelders van het stadhuis naar de VIP-tent, creëerden we een centrale hub waaruit vier access points het netwerk verspreidden.

Uitdagingen getrotseerd, succes gegarandeerd

Het opzetten en afbreken van het netwerk voor elke wedstrijd was geen gemakkelijke klus. Strakke deadlines en meerdere evenementen tegelijk maakten dit tot een uitdagend project. Maar dankzij onze modulaire aanpak en efficiënte planning slaagden we er elke keer opnieuw in om een stabiele, betrouwbare internetverbinding te leveren. Zo zorgden we ervoor dat Bar Berlin keer op keer een plek was waar de EK-beleving optimaal was – zowel op het veld als daarbuiten.

Bij Astro Rent zijn we trots dat we hebben bijgedragen aan de onvergetelijke EK-ervaring in Sint-Truiden. Dankzij ons netwerk konden duizenden fans zonder zorgen genieten van het voetbal, de sfeer, en alles wat Bar Berlin te bieden had.

We laten graag onze klant vertellen wat hij er van vond:

Super support

Heel goed samengewerkt met Filip in complexe situatie met stabiele WiFi voor cashless oplossing op de Grote Markt van Sint-Truiden. Super professioneel en helemaal gelopen volgens afspraak. - Peter Onkelinx

 

Organiseer je ook een evenement en wil je net zoals Bar Berlin zich geen zorgen willen maken over hoe ze online geraken neem dan zeker contact op met Astro Rent via verhuur@astrorent.eu of whatsapp +32 456 71 78 25.

broken image

Website: https://www.astrorent.eu
Whatsapp: +32 456 71 78 25
Email: verhuur@astrorent.eu